Последната Граница: Нашата Вътрешна Вселена

Съзнанието е поле на безкрайни възможности

Голямото приключение започна. Човешкото съзнание е последната граница: нашата Вътрешна Вселена. Майсторите са ни казали за Просветлението и показали невероятни подаръци, които ни вдъхновяват. Но за всичко, което те са ни казвали и многото необикновени неща, които те са показали, това е само една малка представа за нещата, които ще открием в нашето пътешествие към Просветлението.

Съзнанието е поле на безкрайни възможности отвъд всичко, което можем да си представим, дори отвъд "Луси" и супер героите. Трудно е да си представим, че само чрез седене в медитация с безброй мисли и безпокойство, ние в крайна сметка ще разкрием подаръци и преживявания, които ще разбиват старата ни представа за това какво означава да бъдеш човек.

Медитацията е като копаенето за заровено съкровище. Това е мръсна работа в началото, но в крайна сметка пълна с богат опит на светлина и любов. Ние нямаме представа защо медитираме, но се чувстваме добре и животът ни се подобрява, така че е достатъчно удовлетворение за сега. Но след като преминем границата на нашата карма и разширим обхвата на нашето съзнание, много неща започват да се появяват, които никога не сме очаквали. Аз се надявам, че чрез този блог мога да споделя много неща, за да помогна на всички вас за вашето пътуване. Знанията и инструментите за разширяване на нашето човешко съзнание до максимума са на разположение. Ние просто трябва да предприемем още няколко стъпки в нашето развитие, преди да можем да видим истинската причина защо ние медитираме.

Насърчавам ви да задавате въпроси и да проучите извън границите на нормалното знание. Ще се радвам да споделя с вас това, което съм научил по пътя към безкрайните възможности на нашата Вътрешна Вселена.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments